Biografia

 
 

Cursa els seus estudis musicals a l'Escola Municipal de Música Moderna de Badalona (EMB) i al Conservatori Municipal de la mateixa ciutat, on finalitza la seva formació obtenint el títol professional de piano. Durant la seva llarga trajectòria, participa en diverses agrupacions com a pianista i acordionista.

L'any 2004 rep el seu primer encàrrec musical per a la companyia teatral “el aladroque producciones” participant en la gravació musical i creació de l'espai sonor de l'obra teatral: EL AMATEUR.

L'any 2007 inicia una col.laboració professional amb el Consorci d'Educació Lingüística. Fruit d'aquesta col.laboració enregistrarà 3 cds, “Camí de Paraules” (2007, 2008 i 2009), on acompanya lectures de poemes amb composicions originals. Aquest mateix any guanya el concurs SONA9 (de Catalunya Ràdio i TV3) amb el grup de folk La Boina, del qual n'és l'arranjador i enregistra el disc “TENS PARELLA” (DiscMedi 2007). També composa i enregistra la música del programa de TV3 “La Masia 1907” i diverses falques publicitàries per a la mateixa televisió.

L'any 2008 inicia la seva col.laboració amb el grup de teatre infantil “Engruna Teatre”, amb l'espectacle "RODA, RODA, RODOREDA".

L'any 2010 composa i enregistra la música per a un nou espectacle de la mateixa companyia “LA NINA DEL CAP PELAT” que serà estrenat el 12 de desembre de 2010 al Festival de Temporada Alta de Girona. Un any més tard comença a treballar en les noves composicions d'un nou espectacle per a Engruna Teatre anomenat “POST”, que veurà la llum el 7 de setembre de 2012 a la Fira de Carrer de Tàrrega. L'1 de desembre del mateix any s'estrena també l'espectacle “CODI POSTAL 00” al Teatre Estruch de Sabadell, del qual ell també n'és el compositor/intèrpret.

L'any 2011, amb la intenció de millorar els seus coneixements d'informàtica musical, assisteix al curs professional del programa “Logic Pro 9”, organitzat per ARTEnet i la Societat General d'Autors i Editors (SGAE) i impartit pel professor Gabriel Va.How It Works.

Copyright © 2019 Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Creat per Baselona
United Kingdom gambling site click here