Biografia

 
 

 

Durant els anys 2012, 2013 ,2014 forma el trio de jazz: Clara Blanco trio on n’és el pianista i arranjador. Amb aquesta formació fa diversos concerts per events de diverses empreses com l’event de l’empresa HUAWEI celebrat el 23 de febrer de 2014 a l’hotel W Barcelona dins el congrés mundial de telefonia mòbil GSM.   

L’any 2015 rep l’encàrrec de l’Auditori de Barcelona de crear la música de l’espectacle “concert per a nadons” que s’estrena el 28 de febrer de la temporada 2015-16. Aquest concert familiar forma part de la programació anual de l’Auditori de Barcelona i l’albert a més de fer d'intèrpret és el director musical. 

 L’any 2016 treballa novament per a la companyia teatral “Engruna teatre” fent la música de l’espectacle de carrer Tufff, que serà estrenat el 6 d’octubre del 2017 a la fira de Manresa.

 El 2019 crea la música per a l’espectacle “La setmana dels 7 dissabtes” de la companyia “Panpallugues teatre” estrenada el desembre d’aquell mateix any a la sala Cincómonos de Barcelona. 

 També l’any 2019 comença a treballar en la música del nou espectacle de la companyia “Engruna teatre"  anomenat “sopa de pedres”. Aquest espectacle havia de ser estrenat a la mostra d’Igualada 2020 però la fira va quedar ajornada per la pandèmia i l’estrena finalment va ser el 19 de gener del 2020 a LaSala de Sabadell. L’obra sopa de pedres té una gran acollida i guanya el premi Xarxa Alcover de la Mostra Igualada. Aquest espectacle també és candidat a Millor espectacle infantil, juvenil o familiar als Premis Max. Actualment aquesta obra està sent representada per tot el país en representacions escolars i familiar i ha format part del cicle Barcelona Districte Cultural

 Durant el 2019 també col·labora amb l’empresa Creixendo i és coautor de la cançó “La tortuga Gertrudis” que forma part del llibre cd “La Nana i l’avi Pepet”.

 El 2021 col·labora amb l’artista de sabadell Cristina Robledillo i crea la música per a l’audiovisual: working progress I: Valijas. Aquest mateix any crea la sintonia per a un Podcast online de l’empresa, afincada a Suissa, Baselona. Durant el 2021 treballa amb la companyia Creixendo en la creació d’un nou espectacle “La Nana i l’avi Pepet format concert” que s'estrena el 25 d’abril del 2021 al teatre Atlàntida de Vic i on fa d’intèrpret de piano, acordió diatònic, l’ukelele i l’harmònica. 

 L’any 2022 comença a treballar en les músiques d’un nou espectacle de la companyia Engruna teatre anomenat “Dins del cor el món”. Les músiques d’aquest espectacle son enregistrades a l’estudi La llar de folk. L’obra teatral s’estrena el 7 de maig a la sala Miguel Hernández de Sabadell i forma part del Grec festival de Barcelona 2023.

 Actualment L’Albert compagina les seves feines com a compositor, arranjador i intèrpret amb la docència. 

Copyright © 2023 Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Creat per Baselona
United Kingdom gambling site click here